Exposities / Exhibitions

Expositie Geestdrift 2023

Angst, agressie en eenzaamheid, mateloze liefde en kleurrijke vreugde zijn afwisselend aanwezig en kenmerkend voor mijn werk. Intens gekleurd, soms timide maar vaak ook confronterend en turbulent. Daarom kies ik het thema GEESTDRIFT voor mijn exposities in 2023. Geestdrift staat voor bevlogenheid, enthousiasme, bezieling, extase, fanatisme, passie en vurigheid.

Via deze website en exposities breng ik de wisselende invloeden van momenten, sferen, stemmingen en emoties in beeld. Zo wil ik de komende tijd voortdurend vernieuwende verbindingen maken.

De meest recente expositie vond plaats van 27 april tot en met 30 april 2023 in Het Huis van Waalwijk.

Galleries, kunstenaars en organisaties die kennis willen maken en verbinding zoeken kunnen contact opnemen via de contactpagina op deze website.

Reacties van bezoekers

Heel professioneel, heel vakkundig. Hele mooi! Een expositie die leeft, spreekt en inspireert!
Ik heb er van genoten, heel erg mooi Jan. Ga zo door!
Niet verwacht dat het zo mooi en gevarieerd zou zijn! Prachtige kleuren. Vol bewondering!
Jan, prachtige werken vanuit je hart. Hou me op de hoogte of ik volg je via je website!
Supergave schilderijen in alle emotie en kleuren op het doek gezet. ECHT GAAF!
Hoi Jan, ben ontzettend blij je werken gezien te hebben, want, VET ZEG! Vaak spat er van alles af, zoals werk 25, niet te geloven, van alles in te ontdekken.. en dan zo mooi ingetogen bijv. werk 28, ook heel intrigerend, spannend, open en toch verhullend, mooi! Dank je wel voor je kleuren, dankjewel voor deze beleving.
Complimenten! Ik zie heel veel verschillende emoties. Chapeau!
Heel bijzonder, voor vele smaken! Enkele springen er persoonlijk voor mij uit. Laat je fantasie maar werken! Dank je wel Jan.

Ik heb haast altijd haast en sta soms stomverbaasd stil, bij de milde stilte, als ik ben uitgeraasd’